Lavazza Qualita Rossa 250gr
Από εκλεκτούς κόκκους Robusta και Arabica, ο μύθος του αυθεντικού Ιταλικού καφέ συνδυάζεται με την ισορροπημένη γεύση και το πλούσιο σώμα.
Βαθμός δυσκολίας:
Χρόνος παρασκευής: 10 λεπτά
Για το σιρόπι ζάχαρης
Για τη προετοιμασία του σιροπιού, τοποθετούμε τη καστανή ζάχαρη και το νερό σε ένα κατσαρολάκι και βράζουμε για 9 λεπτά.
Για το λικέρ
Τοποθετούμε τα κλωναράκια βανίλιας και τη σκόνη καφέ στο αλκοόλ για 7 ημέρες.
Φιλτράρουμε το υγρό με τη βοήθεια ενός νοτισμένου φίλτρου, χρησιμοποιώντας μια ψιλή σήτα.
Αναμιγνύουμε το φιλτραρισμένο υγρό με το σιρόπι ζάχαρης.
Προσθέτουμε τον espresso και έπειτα το νερό για να κατεβάσουμε τους αλκοολικούς βαθμούς, αφήνοντας το να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.
Βάζουμε το τελικό προϊόν σε ένα μπουκάλι και το τοποθετούμε στο ψυγείο.
Όταν κρυώσει επαρκώς, είναι έτοιμο για κατανάλωση!
Από εκλεκτούς κόκκους Robusta και Arabica, ο μύθος του αυθεντικού Ιταλικού καφέ συνδυάζεται με την ισορροπημένη γεύση και το πλούσιο σώμα.
Από εκλεκτούς κόκκους Robusta και Arabica, ο μύθος του αυθεντικού Ιταλικού καφέ συνδυάζεται με την ισορροπημένη γεύση και το πλούσιο σώμα.