Lavazza Qualita Oro 250gr
Μοναδικός συνδυασμός από τις καλύτερες ποικιλίες κόκκων Arabica. Ένα ιστορικό χαρμάνι, μια ιδανική συμφωνία.
Βαθμός δυσκολίας:
Χρόνος παρασκευής: 15 λεπτά
Για τη γρανίτα
Προετοιμάζουμε τον καφέ σε ένα μπρίκι espresso.
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη και τη βανίλια με το νερό, προσθέτοντας τον καφέ, φθάνοντας τα σε σημείο βρασμού.
Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα μεγάλο μπολ και το βάζουμε στη κατάψυξη.
Ανακατεύουμε με ένα πιρούνι κάθε 30 λεπτά μέχρι να παγώσει.
Για τη κρέμα και τη βάφλα brioche
Χτυπάμε τη κρέμα ricotta και την άχνη ζάχαρη με ένα σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και έπειτα το καταψύχουμε.
Ψήνουμε τις φέτες brioche στο φούρνο στους 180 °C για περίπου 5 λεπτά.
Σερβίρουμε τη γρανίτα σε ένα ποτήρι, γαρνίρουμε με ένα κορνέ τη γλυκιά κρέμα ricotta και τοποθετούμε στη κορυφή ένα κομμάτι βάφλας brioche.
Μοναδικός συνδυασμός από τις καλύτερες ποικιλίες κόκκων Arabica. Ένα ιστορικό χαρμάνι, μια ιδανική συμφωνία.
Μοναδικός συνδυασμός από τις καλύτερες ποικιλίες κόκκων Arabica. Ένα ιστορικό χαρμάνι, μια ιδανική συμφωνία.